Reproductie van Documenten CegeSoma

Reproductie van documenten

Wenst u een reproductie (kopie) te krijgen van archieven, publicaties, foto's, affiches of interviews ?

1/ Raadpleeg de tarieven.

2/ Vul de bestelbon in.

3/ Stuur de bestelbon naar : repro-cegesoma@arch.be.

  • Als het document al digitaal beschikbaar is, wordt het u bezorgd binnen de 15 dagen na ontvangst van uw aanvraag, afhankelijk van het aantal gevraagde pagina's. U ontvangt vooraf een prijsofferte. De digitale bestanden worden u ofwel per mail ofwel via onze ftp server opgestuurd na ontvangst van uw betaling.
  • Als het document nog niet digitaal beschikbaar is, of als u een nieuwe digitalisering volgens specifieke parameters wenst, kan uw  vraag iets meer tijd kosten. De timing hangt dan af van de beschikbaarheid van scanners en personeel en van de tijd om de gevraagde documenten voor te bereiden.
  • Voor de reproductie van geluidsarchieven geldt dat (uitgezonderd specifieke afwijkingen) digitale kopieën van interviews enkel voor strikt persoonlijk gebruik zijn of enkel gebruikt mogen worden in het kader van een studie of verhandeling die niet gepubliceerd zal worden. Deze geluidsbronnen mogen op geen enkele manier gepubliceerd of openbaar gemaakt worden, zelfs niet via het internet. In geen geval mogen zij zonder een schriftelijke toestemming van het CegeSoma aan derden worden bezorgd .

Voor alle vragen hierover kunt u contact opnemen met de  reproductiedienst.